ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σπουδαία νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης, 12-8 τον Υδραϊκό μέσα στον Άλιμο

  08.12.2018 20:49       602

Επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτήν την περίοδο ο Απόλλων Σμύρνης και στο ντέρμπι που έκλεισε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στον Άλιμο, παίρνοντας μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 12-8 επί του Υδραϊκού.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη, που έφτασε στην έκτη νίκη της και τους 18 βαθμούς, διατηρείται έτσι μόνη της στην 3η θέση της βαθμολογίας, ένα μόλις πίσω από τον 2ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ αύξησε τη διαφορά του από τους 4ους Υδραϊκό και ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ο Απόλλων έλεγξε από την αρχή τον ρυθμό του αγώνα, εξουδετέρωσε τα ατού του Υδραϊκού, βρήκε εύκολα λύσεις στην επίθεση στα κρίσιμα σημεία και αύξησε τη διαφορά στο τέλος.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 1.00 πριν από τη λήξη της β' περιόδου αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης Ιντζές Γιώργος, με κόκκινη κάρτα, για έντονες διαμαρτυρίες σε αποφάσεις των διαιτητών. Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης έβριζαν τους διαιτητές (γα.. το μ... της μάνας σας, γα...στε. Πώς θα φύγετε από δω ρε αρχ...)".

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-12

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 3-3, 3-5.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 2, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος, Στελλάτος 1, Τσαχιλίδης, Ίρβινγκ 2, Μαντής, Ρουμάνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Γιαννουρής, Σαρτζετάκης 2, Μοσκόφ 4, Παπαλουκάς 1, Παπαδόπουλος 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 3, Δερμιτζάκης Δ., Γραμματικός 1, Αλαμάνος, Κουμής, Μαυρωτάς Χρ., Ξανθόπουλος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής