ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο τρίποντο για την ΑΕΚ, 7-5 τον Υδραϊκό

  30.09.2023 17:58       2626

Σεφτέ στις νίκες, στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, έκανε η ΑΕΚ, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο “διπλό” στην έδρα του Υδραϊκού στη Γλυφάδα. Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου επιβλήθηκε με 7-5 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης της διοργάνωσης.

Το ματς ήταν δυνατό, με κλειστές άμυνες. Μετά το πρώτο μισό, η ΑΕΚ έδειξε περισσότερη αποτελεσματικότητα στην άμυνα, είχε τον τερματοφύλακά της Παρτσόγλου ξανά σε μεγάλη ημέρα και βρήκε τρόπο να χτίσει τη μικρή αλλά σημαντική διαφορά, την οποία κατάφερενα διατηρήσει έως το φινάλε. Για τον Υδραϊκό απουσίαζαν οι Ιάπωνες διεθνείς και για την ΑΕΚ οι Βούκσεβιτς, Στελλάτος και Σταμέλος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 5-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 2-3, 1-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Πιταράκης, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 1, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Πετρόπουλος.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Ζαχόπουλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς 2, Σιαμάς Π., Φωτεινάκης, Τουρκομένης, Καζάζης 1, Αράγια 1, Σιαμάς Γ, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Μαρινάγης 3.

Διαιτητές: Πολυχσονόπουλος, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής