ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β' ΦΑΣΗ

Σπουδαίο «διπλό» παραμονής η ΑΕΚ, 7-5 τον ΝΟ Χανίων στην Κρήτη

  18.03.2023 16:48       402

Ένα τεράστιο "διπλό", που της εξασφαλίζει οριστικά την αποφυγή των πλέι άουτ, άρα και την οριστική παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και της εξαντλεί τις πιθανότητες για να διεκδικήσει ακόμα και τα πλέι ιν, πέτυχε η ΑΕΚ στην Κρήτη, όπου νίκησε με 7-5 τον ΝΟ Χανίων στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του G2 της Β' φάσης του πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών, που επανεκκίνησε μετά την πετυχημένη αποστολή της Εθνικής ομάδα ςστην Ποντγκόριτσα.

Η Ένωση, με όπλο την άμυνα και πλουραλιστικές λύσεις επιθετικά σε κρίσιμα σημεία, πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα από το δεύτερο οκτάλεπτο. Η γηπεδούχος ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη αντέδρασε πολύ αργά και συγκεκριμένα στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, οπότε και κατάφερε να ρίξει μεν τη διαφορά από τα 4 γκολ (2-6) στα 2, ωστόσο πρακτικά δεν είχε το χρόνο προκειμένου να φτάσει στην ανατροπή.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΕΚ 5-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 2-3, 2-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Χατζηκυριακάκης.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 1, Παπάκος 1, Στελλάτος 2, Αράγια 1, Μαυρωτάς Αρ. 1, Μπακαλούμης, Ζαχόπουλος.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Ιάκωβος Κουμής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής