ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Σπουδαίο "διπλό" του ΑΝΟ Γλυφάδας, 10-6 τον ΝΟ Χανίων στην Κρήτη

  05.11.2022 15:48       661

Για τα καλά στον δρόμο των επιτυχιών μπήκε πια ο ΑΝΟ Γλυφάδας, στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο "διπλό" στα Χανιά της Κρήτης. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη νίκησε με 10-6 τον ΝΟ Χανίων για την 6η αγωνιστική του Β΄Ομίλου της Α' φάσης, πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Η διαφορά που εξασφάλισε στο πρώτο οκτάλεπτο η ομάδα της Γλυφάδας (0-3) της έδωσε την ώθηση προκειμένου να συντηρήσει το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έτσι να φύγει με το τρίποντο. Ο ΝΟ Χανίων έμεινε για άλλη μια αγωνιστική χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα και παρότι έχει έναν αγώνα λιγότερο, έχει χάσει, ήδη, αρκετό έδαφος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6-10

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-1, 2-3, 2-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ, Νικολαΐδης 1, Κουτρουλάκης, Γράσσος, Μαραγκουδάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος, Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Χατζηκυριακάκης 1, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Γιαννόπουλος 2, Παπαποστόλου, Πούρος 2, Αγκόρτσας 3, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Ιάκωβος Κουμής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής