ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σπουδαίο "διπλό" του Εθνικού στη Θεσσαλονίκη, 6-4 τον ΠΑΟΚ DOMUS ERGO

  08.01.2022 17:32       881

Τεράστια νίκη μέσα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης πέτυχε ο Εθνικός Πειραιά, που επιβλήθηκε με 6-4 επί του ΠΑΟΚ DOMUS ERGO, για την 11η αγωνιστική του Α' Ομίλου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και ανέβηκε μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος και την ήττα της ΑΕΚ από τον Απόλλωνα.

Με βασικό όπλο της την άμυνα, η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού κατάφερε να κυριαρχήσει κατά κράτης στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, οπότε και προηγήθηκε με 5-1, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά το σπουδαίο «διπλό», με τους Θεσσαλονικείς απλά να μειώνουν στο φινάλε.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 4-6

Οκτάλεπτα: 0-1, 1-3, 0-1, 3-1.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 2, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Ν., Κούπμαν, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Ιωσήφ, Κεφαλάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουτουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 2, Βαλλιανάτις, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος 2, Ζωγράφος, Δροσόπουλος, Κόχειλας 1, Ιωάννου.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Αντώνης Ρέντας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής