ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σπουδαίο "διπλό" του ΝΟ Χανίων, 11-8 τον ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα

  05.01.2019 19:25       825

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη που μπορεί να τον φέρει και στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας (ανάλογα με το αποτέλεσμα Απόλλων - ΠΑΟΚ στο Γουδή) πέτυχε ο ΝΟ Χανίων, που επικράτησε με 11-8 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος" της Γλυφάδας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι Χανιώτες αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 4-0. Οι Γλυφαδιώτες συνήλθαν και μείωσαν σε 6-5, στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου, αλλά η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα (που δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας), με κορυφαίο τον Μάριο Χατζηκυριακάκη (που πέτυχε 5 γκολ), κυριάρχησε στο υπόλοιπο του αγώνα και ολοκλήρωσε τη μεγάλη της επιτυχία.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 8-11

Οκτάλεπτα: 0-4, 4-2, 2-2, 2-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 2, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπραϊμης 2, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου Ν. 2, Γέμελος, Σαλτερής, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ιπ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσης Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Λειψάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης 5, Μπατάκης, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 1, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής