ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σπουδαίο "διπλό" του Παλαιού Φαλήρου στο Περιστέρι, 8-7 τον ΓΣΠ

  26.01.2019 17:18       651

Το Παλαιό Φάληρο ήταν ο μεγάλος νικητής στο συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο κολυμβητήριο Περιστερίου, κόντρα στον ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι Φαληριώτες πέτυχαν το σπουδαίο "διπλό", καθώς επιβλήθηκαν με 8-7 και ανέβηκαν, τουλάχιστον προσωρινά, στην 8η θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας πλέον το αποτέλεσμα του ματς ΠΑΟΚ - ΑΝΟ Γλυφάδας, που θα γίνει την Κυριακή, για να δουν αν θα είναι πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ μετά το τέλος αυτής της αγωνιστικής.

Ο ΓΣ Περιστερίου, που αγωνίστηκε και πάλι χωρίς τους Καναδούς του (κάτι που του στερεί πολύ από τη δύναμή του), παραμένει στην 10η θέση και έχασε μια ευκαιρία να αποσπαστεί από τον 11ο ΝΟ Χίου, ο οποίος αγωνίζεται λίγο αργότερα με τον Υδραϊκό στον Άλιμο.

Το Φάληρο ήταν αυτό που έπαιρνε αρχικά προβάδισμα ενός γκολ, στη συνέχεια οι Περιστεριώτες είχαν τα ηνία και οι Φαληριώτες ισοφάριζαν, αλλά στο τέλος την τρίτης περιόδου και στις αρχές της τέταρτης, με δύο καθοριστικά γκολ αναπάντητα (Αλαφραγκής, Τσολακούδης 8-6), η ομάδα του Λοράντου πήρε σημαντικό προβάδισμα και το κράτησε μέχρι λίγο πριν από τη λήξη, οπότε απλά ο ΓΣΠ μείωσε (με τον Αλ. Παπανικολάου) στο τελικό 8-7. Κορυφαίος σκόρερ των νικητών ο Χαράλαμπος Τρούλος με 3 καθοριστικά γκολ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 7-8

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 1-3, 1-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου Αλ. 2, Γιαννουλάτος, Παζαϊτης, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Τσιφτσής, Αγκόρτσας 1, Κλήμος, Φωκάς 2, Τσαγκάρης, Καζάκος, Κατρίτσης, Αμπατζής.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ( Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας, Μαλανδράκης, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος, Αλεξίου 1, Τρούλος 3, Αθυμαρίτης, Δήμου Δ., Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μοσχοβέλης.

Διαιτητές: Κατσώνης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής