ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / 20o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σπύρος Γιαννιώτης: «Πιστεύω πως θα έχουμε καλά αποτελέσματα»

  08.07.2023 19:51       1151

Η αποστολή  του Open Water, άνοιξε την αυλαία (σήμερα Σάββατο 8/7) των αναχωρήσεων της ελληνικής αποστολής για το 20ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας.

Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από τον Άλκη Κυνηγάκη και τον Αστέριο Δαλδόγιαννη στα 5 και 10 χλμ και την Νεφέλη – Αθηνά Γιαννοπούλου στα 5 χλμ. Το άθλημα θα διεξαχθεί 15-20/7.

Ο τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων Σπύρος Γιαννιώτης, τόνισε στην Ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ότι «Πηγαίνουμε νωρίτερα στην Ιαπωνία για να εγκλιματισθούμε από κάθε άποψη, και να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία. Θα είναι πολύ δύσκολοι αγώνες ένα χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς και όλοι θα θέλουν να τεστάρουν τις δυνατότητές τους. Ξεκινάει άλλωστε και η διαδικασία της πρόκρισης για το Παρίσι 2024. Πιστεύω ότι ο Άλκης και ο Αστέριος θα έχουν μια καλή παρουσία και η Νεφέλη-Αθηνά επίσης θα μπορέσει να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα των πολύ μεγάλων αγώνων, και να έχει και αυτή μια καλή παρουσία. Πιστεύω πως θα έχουμε καλά αποτελέσματα, και να βγάλουν τα παιδιά τα συμπεράσματα που χρειάζονται για να συνεχίσουν στο μεγάλο στόχο που είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος