ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Σπύρος Γιαννιώτης: «Σημαντικό να βγαίνουν και νέα παιδιά από τέτοιους αγώνες»

  27.05.2024 20:39       1049

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Βουλιαγμένης και στον όρμο Βουλιαγμένης, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας - Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) Ανοικτής  Κατηγορίας Ανδρών- Γυναικών, Ν. Ανδρών- Ν. Γυναικών (Κ18/Κ19), Εφήβων-Νεανίδων (Κ16/Κ17) & Παίδων- Κορασίδων (Κ14/15)»

Το πρωτάθλημα συνδιοργάνωσαν η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης.

Ο τεχνικός σύμβουλος open water της Κ.Ο.Ε., Σπύρος Γιαννιώτης έκανε τον απολογισμό της διοργάνωσης στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

 «Νομίζω πως όλα πήγαν καλά. Πρώτα από όλα η ασφάλεια, είχαμε πολύ καλή κάλυψη και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλους τους ανθρώπους που φρόντισαν για αυτό. Ο καιρός είχε τις εναλλαγές του αλλά αυτό το συναντάμε πολύ συχνά στο open water, και είναι μια από τις ομορφιές του. Σε πολλά αγωνίσματα είχαμε να κάνουμε με αθλητές άπειρους που αγωνίστηκαν σε έναν εύκολο στίβο. Με μεγάλες σημαδούρες που ήταν αυτές που είχαμε στο περυσινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Κέρκυρα. Είχαμε προκρίσεις, είναι πολύ σημαντικό μέσα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα να βγαίνουν οι ομάδες μας για το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο juniors. Στο διάστημα που ακολουθεί οι αθλητές θα ανεβάσουν ρυθμούς για να είναι έτοιμοι στις συγκεκριμένες διοργανώσεις. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, θέλω να βγαίνουν από αυτούς τους αγώνες και νέα παιδιά. Να εξάρω επίσης το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στα παιδιά και τις ομάδες. Να ευχαριστήσω θερμά το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και το Δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, το ΝΟ Βουλιαγμένης και τη πρόεδρο, Στέλλα Λαζάρου και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος