ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ACROPOLIS SWIM OPEN

Σπύρος Γιαννιώτης: «Ζήλεψα τους αθλητές»

  16.05.2022 18:31       647

Ο Σπύρος Γιαννιώτης έχει κατά το παρελθόν αγωνιστεί πολλές φορές στο «Ακρόπολις», στη διάρκεια της πλούσιας και τόσο επιτυχημένης καριέρας της.

Αυτή τη φορά, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του 2016 στην ανοικτή κολύμβηση, συμμετείχε στο "ACROPOLIS SWIM OPEN", αλλά με άλλο ρόλο, καθώς ήταν ο υπεύθυνος για τις υπηρεσίες των αγώνων. Δεν έκρυψε όμως μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ότι «Ζήλεψα τους αθλητές από αυτό που έβλεπα και από το επίπεδο των αγώνων. Όλα ήταν εξαιρετικά. Οι αθλητές είχαν τη ευκαιρία να κάνουν πολύ δυνατές κούρσες, και ειδικά όσοι θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Πρόσθεσε: «Με πρωτοβουλία του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκου Γιαννόπουλου και όλου του Δ.Σ., το ‘’Ακρόπολις’’ αναβαθμίστηκε σημαντικά. Ένα σπουδαίο μίτινγκ που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους αθλητές και προπονητές. Φάνηκε πόσο το έχει ανάγκη και το χρειάζεται ο χώρος. Οι ξένοι πρωταθλητές που συμμετείχαν, έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Οργανωτικά, η μαγική λέξη είναι συντονισμός. Θεωρώ πως όλα λειτούργησαν άψογα καθώς οι διάφοροι τομείς συντονίστηκαν άψογα μεταξύ τους. Από τον Γενικό Συντονιστή του "ACROPOLIS SWIM OPEN", Γιάννη Γιαννουρή, τον  event manager Νίκο Ξυλούρη, τον competition manager Αλέξανδρο Νικολόπουλο, την Κέλλυ Αραούζου και τον Γιώργο Αρνιακό, τον αλυτάρχη Απόστολο Μπαρτζώκα και τους κριτές, από όλους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες πάνω από όλα στους εθελοντές μας, την υπεύθυνη τους Χριστίνα Τσαγδή, ήταν υπέροχοι όλοι τους».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος