ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / PLAY OFF

Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός, 14-7 τον Παναθηναϊκό, συναντά Πανιώνιο

  10.04.2023 18:17       21198

Με άνεση πέτυχε ο Ολυμπιακός το 2-0 στις νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό, στη μεταξύ τους σειρά των προημιτελικών των play off του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Οι ερυθρόλευκοι του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς επιβλήθηκαν με 14-7 επί των πρασίνων στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα και μπαίνουν φορτσάτοι στη δεύτερη φάση των play off.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη σειρά των ημιτελικών, με πλεονέκτημα έδρας, τον Πανιώνιο. Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, θα παίξει για τις θέσεις 5η-8η και θα αντιμετωπίσει, με μειονέκτημα έδρας, τον ΓΣ Περιστερίου.

Με τη συνήθη αδιαπέραστη άμυνά τους οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους και σε ρυθμούς ρελαντί, επιθετικά, δημιούργησαν ένα σημαντικό προβάδισμα που το αύξαναν μέχρι και το τρίτο οκτάλεπτο, ενώ στο τελευταίο έδειξαν πιο χαλαροί (αμυντικά).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-14

Οκτάλεπτα: 0-3, 1-2, 1-4, 5-5.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θανάσης Ηρειώτης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Βάμος 4, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Κατσώνης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής