ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Στα Ιωάννινα οι τελικοί της Α2 Ανδρών

  26.04.2024 14:51       1196

Στο κλειστό Εθνικό Κολυμβητήριο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ), στην περιοχή της Λιμνοπούλας, θα διεξαχθούν οι τελικοί των Play Off του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 Ανδρών, τη Μεγάλη Τρίτη 30/4.

Ο Μεγάλος Τελικός, που θα αναδείξει και τον πρωταθλητή της κατηγορίας, ανάμεσα στις δύο ομάδας που έχουν κερδίσει την άνοδο στην Α1 Ανδρών, ΝΕ Πατρών και ΝΟ Λάρισας, είναι προγραμματισμένος για τις 17:00 το απόγευμα της Μ. Τρίτης, ενώ νωρίτερα, στις 15:30 θα γίνει ο μικρός τελικός, για την 3η-4η θέση, Άρης Θεσσαλονίκης - ΝΑΟ Κέρκυρας.

Τους αγώνες θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Δείτε ποιες ακόμα μεγάλες διοργανώσεις θα γίνουν το καλοκαίρι στο κολυμβητήριο Ιωαννίνων ΕΔΩ.

«Με τη διοίκηση της ΚΟΕ υπάρχει μια αγαστή συνεργασία και από την πλευρά μας έχουμε δώσει τα διαπιστευτήριά μας, φιλοξενώντας σημαντικές διοργανώσεις, με τελευταία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης. Με τη βοήθεια της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών, έχουμε ήδη βάλει τα Γιάννενα στον χάρτη των μεγάλων διοργανώσεων και σε αυτό τον δρόμο θα συνεχίσουμε. Για τις δύο διοργανώσεις τον Ιούλιο, θα βρεθούν στα Γιάννενα περισσότεροι από 1.000 αθλητές, κάτι που από μόνο του δείχνει τη σημασία και για την περιοχή», μας δήλωσε ο πρόεδρος της Ε’ Περιφερειακής Επιτροπής της ΚΟΕ Ηλίας Σπυριούνης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής