ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σταθερά 3ος ο Απόλλων Σμύρνης, εύκολο "διπλό" στα Χανιά (10-5)

  25.02.2020 17:28       576

Ο Απόλλων Σμύρνης κρατάει γερά την 3η θέση της βαθμολογίας, καθώς πέρασε νικηφόρα από τα Χανιά, λίγες ώρες μετά τη νίκη του Υδραϊκού στη Θεσσαλονίκη (επί του ΠΑΟΚ). Η ομάδα του Κατρουζανάκη πήρε το πολύτιμο "διπλό" στην ιδιαίτερη πατρίδα του προπονητή της, καθώς επιβλήθηκε με 10-5 του ΝΟ Χανίων για την 17η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Με ξέσπασμα στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο, ο Απόλλων πήρε τα ηνία, έφτασε να προηγείται και με 9-3, στις αρχές της τέταρτης περιόδου και έχοντας "πρώτο πιστόλι" τον Νίκολα Μοσκόφ, με 7 γκολ, έφτασε στη νίκη.

Το φύλλο αγώνα αναφέρει: "Στο 6.11 πριν από το τέλος της 4ης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του ΝΟ Χανίων Αλέκος Κουβαριτάκης, για διαμαρτυρία. Επίσης, στον ίδιο χρόνο, δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο αθλητής του ΝΟΧ Λεβεντάκης, διότι ενώ είχε αποβληθεί με αντικατάσταση, βγαίνοντας από το νερό είπε στους διαιτητές: "Άντε γαμ... Ναδ ούμε πώς θα φύγετε από δω"".

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 5-10

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-3, 1-2, 2-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μπανίτσεβιτς, Σαρτζετάκης, Νάστραν 1, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 1, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μανιουδάκης, Αποστολάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ Νάσερ, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοφκόφ 7, Μπεριστιάνος 1, Παπαδόπουλος Γ., Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ., Χαραλαμπόπουλος 1, Τσιστράκης, Καβουσανός.

Διαιτητές: Μοιράλης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής