ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σταθερά στην 3η θέση και με την επανεκκίνηση ο Υδραϊκός, νίκη 13-10 στο Παλαιό Φάληρο

  27.06.2020 16:14       737

Δυναμικά συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία ο Υδραϊκός και στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Στον πρώτο αγώνα μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού, το Σάββατο (27/6) το μεσημέρι και στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη που τον διατηρεί σταθερά στη 3η θέση της βαθμολογίας και σε τροχιά Ευρώπης. Επικράτησε με 13-10 του Παλαιού Φαλήρου στο Ρέστειο Κολυμβητήριο και έφτασε τους 44 βαθμούς. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου παρέμεινε στους 24.

Η ομάδα της Ύδρας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, αφού προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 8-8 στο τέλος της τρίτης περιόδου, οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα και έφτασαν στη νίκη. Πρώτος σκόρερ τους ήταν ο Μάνος Τσαχιλίδης που πέτυχε τέσσερα γκολ.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-13

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 5-2, 2-5.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Κουρμελές, Δίπλαρος, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης 3, Τρούλος 3, Αθυμαρίτης, Κοντονής, Πετρόπουλος, Μανδαλιός, Δήμος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας, Γούρας, Κοκκινάκης 1, Χατζηκυριακάκης 2, Πρέκας 3, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 3, Τσαχιλίδης 4, Καπετανάκης, Πωλογεώργης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής