ΤΕΧΝΙΚΗ

Στέφανος Αντωνιάδης: "Στόχος ένα μετάλλιο”

  11.05.2016 12:57       2998

Ο Στέφανος Αντωνιάδης εδώ και λίγες ημέρες είναι ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ νέων στο αγώνισμα των  50μ με διπλά πέδιλα. Ο νεαρός αθλητής του ΝΑΟ Καλαμαριάς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την επιτυχία του, θέτοντας πολύ υψηλούς στόχους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα νεών, που θα γίνει στη Γαλλία από 4-11 Ιουλίου.

Στέφανος Αντωνιάδης – Κάτοχος Παγκοσμίου Ρεκόρ Νέων στα 50μ με διπλά πέδιλα

Όλη τη χρονιά προετοιμαζόμασταν με τον κύριο Γιάννη Καλαϊτζογλίδη, τον προπονητή μου, για να κάνω ένα χρόνο σαν αυτόν που πέτυχα. Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επίδοση που πέτυχα, αφού είναι απόρροια σκληρής προπόνησης”.

Για τους στόχους του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων δήλωσε:

Όταν έχεις κάνει αυτήν την επίδοση δεν μπορεί παρά οι στόχοι να είναι υψηλοί. Σίγουρα θέλω να διεκδικήσω ένα μετάλλιο σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να παραμείνω με ταπεινός και να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Ήδη επιστρέψαμε στην καθημερινότηα της προπόνησης, η οποία είναι πολύ σημαντική για κάθε αθλητή. Δε θα συμμετέχω σε άλλους αγώνες, καθώς θέλω να δώσω βαρύτητα στο μεγάλο μου στόχο”.

Για το πως αντέδρασαν οι δικοί του άνθρωποι στην είδηση αυτής της επίδοσης είπε:

Σίγουρα όλοι οι άνθρωποι που με στηρίζουν και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό ήταν πολύ χαρούμενοι. Τόσο ο προπονητής μου, όσο και οι γονείς μου είναι αυτοί στους οποίους οφείλω πάρα πολλά. Οι συμμαθητές μου ήταν επίσης πολύ εκδηλωτικοί και με ρωτούσαν για το συνδυασμό μαθημάτων με τον πρωταθλητισμό - αφού είμαι μαθητής ακόμη – που σίγουρα απαιτεί μεγάλες θυσίες από τη μεριά μου”.

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ