ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΠΥΘΙΑ ΚΑΠ

Στέφανος Λέανδρος

  09.08.2013 16:01       773

ΦΩΤΟ: Δεξιά ο βοηθός προπονητή της Εθνικής ομάδας, Στέφανος Λέανδρος με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Μορφέση

Από την Ιτέα (εκεί που βρίσκεται από χθες η Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών και κάνει το τελευταίο της τεστ ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα αρχίσει σε 10 ημέρες στο Βόλο) ο βοηθός προπονητή Στέφανος Λέανδρος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, αναφέροντας: 

«Σκοπός του τουρνουά είναι ουσιαστικά να μπορέσουμε να βρεθούμε σαν ομάδα, γιατί μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα που ήμασταν με την Εθνική ομάδα Γυναικών στη Βαρκελώνη, είχαμε απανωτές διοργανώσεις.

Οι μισές από τις κοπέλες που είναι εδώ ήταν με τη γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης. Οι άλλες μισές βρισκόντουσαν στην Αθήνα κι εκεί έκαναν προπονήσεις. Έτσι λοιπόν, το βασικό μας κίνητρο είναι να «δέσει» η ομάδα μας, που ναι μεν δεν έχει τραυματισμούς, αλλά έχει βασικότατες απουσίες, αφού λείπουν 6 παίκτριες, οι 4 εκ των οποίων (Ζάντου, Φλώρου, αδερφές Χαραλαμπίδου) ήταν στη βασική επτάδα που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Αυστραλία. Και η εξάδα των απουσιών συμπληρώνεται από τις Καλαργυρού και Ζάκου που, ήρθαν στην αρχή της προετοιμασίας και για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος