ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Stoiximan ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / FINAL-4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στέφανος Λέανδρος: «Ένας τελικός που έλειπε από την ομάδα μας»

  10.05.2024 17:51       927

Ο Εθνικός GoldForce με μία τρομερή ανατροπή απέναντι στο ΝΟ Βουλιαγμένης στα τελευταία 2΄45΄΄του δεύτερου ημιτελικού του Stoiximan Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στην υδατοσφαίριση, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού Βουλιαγμένης κατάφερε και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό (Σάββατο 11/5, 15:30, ΕΡΤ3).

Αντίπαλός του θα είναι ο Ολυμπιακός.

Πρώτος τελικός και για τον προπονητή του Στέφανο Λέανδρο που δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Είναι πολύ σημαντικό που πετύχαμε και «γυρίσαμε» ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι και φύγαμε με τη νίκη. Οι προσωπικότητες είναι εδώ, τα παιδιά δείχνουν πως όταν είναι να πάρουν τις ευθύνες τους το κάνουν. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου και στη Βουλιαγμένη που ξέρουμε την ομάδα που διαθέτει και αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας. Στον τελικό ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, έχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ, εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως το έχουμε ξανακάνει, είναι δυο παιχνίδια υψηλής έντασης που θα παίξουμε σε μια μέρα. Είναι ένας τελικός που έλειπε από την ομάδα μας , είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι».

Ο Εθνικός GoldForce είναι η πέμπτη ομάδα με παρουσία σε τελικό μετά τους Ολυμπιακό ( με την αυριανή) , ΝΟ Βουλιαγμένης (4). ΑΝΟ Γλυφάδας (1), Νηρέας Χαλανδρίου (1).

Παράλληλα για πρώτη φορά θα βρεθούν σε τελικό και οι δυο κόουτς, Δημήτρης Κραβαρίτης και Στέφανος Λέανδρος. 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος