ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΘΕΤΙΣ ΚΑΠ

Στη δεύτερη θέση η Εθνική, νίκησε με 10-9 την Ουγγαρία

  22.06.2014 15:22       596

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί το διεθνές τουρνουά Θέτις Καπ στο οποίο συμμετείχε η Εθνική ομάδα Γυναικών, στο οποίο και κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς μετά τη νίκη της επί της Ουγγαρίας στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης.  Αντίπαλες ομάδες οι Εθνικές Κίνας, Ουγγαρίας και Ολλανδίας με την Ουγγαρία να τερματίζει πρώτη με 6 βαθμούς παρά την τριπλή ισοβαθμία με την Ελληνική και την Ολλανδική ομάδα.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι η Εθνική μας ομάδα αγωνίστηκε με την πανίσχυρη Ουγγαρία. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τις Ουγγαρέζες να προηγούνται με 1-2 μετά το τέλος του 1ου οκταλέπτου.  Στη συνέχεια οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση βελτίωσαν την αμυντική αλλά και επιθετική λειτουργία και ισορρόπησαν το παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά και ενώ το σκορ ήταν  ισόπαλο με 8-8, η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να προηγηθεί και στη συνέχεια να εδραιώσει τη νίκη με ένα ακόμη γκολ με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 10-9.

Κορυφαία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε ένα ακόμη παιχνίδι η Χριστίνα Τσουκαλά με 3 γκολ.

Στο άλλο παιχνίδι η Ολλανδία διέλυσε την Εθνική ομάδα της Κίνας με 10-2 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα κατέκτησε την τρίτη θέση σε αντίθεση με την ομάδα της Ασίας που δε κατάφερε να πάρει βαθμό τις τρεις ημέρες του τουρνουά.

Ελλάδα – Ουγγαρία 10-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 2-3, 4-3

ΕΛΛΑΔΑ:  Κούβδου, Τσουκαλά 3, Χαραλαμπίδου Ι., Πλευρίτου Μ. , Χαραλαμπίδου Στ. , Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 1, Κότσια, Μανωλιουδάκη 2, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη , Διαμαντοπούλου Χρ.

Ουγγαρία: Μπολονάι, Ξιγκάνι, Ανταλ 2, Kιστελέκι Ν 1, Σουτς 1, Tακαξ, Κιστελέκι Χ. 2,  Κεστχέι 3, Toθ, Μπούϊκα, Ίλες, Γκάνγκλ, Kάσο

Η τελική βαθμολογία:

Ουγγαρία : 6

Ελλάδα: 6

Ολλανδία: 6

Κίνα : 0

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ