ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Στη Δρέσδη 4 αθλητές μας

  20.04.2015 15:04       1923

Στο διεθνές μίτινγκ Νέων της Δρέσδης μετέχουν από 23 έως 26 Απριλίου τέσσερις (4) καταδύτες μας που αναχωρούν, για το λόγο αυτό, αύριο (21/4) συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο.

Είναι οι: Δημήτρης Μόλβαλης (Τραμπολίνο 1 και 3 μέτρα, Α’ κατηγορίας, 3 μέτρα συγχρονισμένων), Κώστας Κουτσιούμπης (Τραμπολίνο 1 και 3 μέτρα Α’ κατηγορίας), Νίκος Μόλβαλης (Τραμπολίνο 1 και 3 μέτρα, Σταθερά, Β’ κατηγορίας, 3 μέτρα συγχρονισμένων), Σαμσάκης- Μπακόπουλος Ανδρόγεως (Τραμπολίνο 1 και 3 μέτρα Β’ κατηγορίας).

Μαζί τους, στη Δρέσδη, μεταβαίνει και η διεθνής κριτής Θέμιδα Γεωργιάδη.

Φυρίγος: «Πρόβα για Μπακού, Μόσχα»

Το σπουδαίο αυτό μίτινγκ αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, οι νεαροί αθλητές μας, όπως επισημαίνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος: «Είναι το τελευταίο μας μίτινγκ πριν την διοργάνωση του Μπακού για τα 3 από τα 4 παιδιά που μετέχουν (Δημήτρης και Νίκος Μόλβαλης, Κουτσιούμπης) στο Ευρωπαϊκό Α’ κατηγορίας, αλλά και τον Σαμψάκη που στη συνέχεια (24-28 Ιουνίου) θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Β’ κατηγορίας στη Μόσχα. Πηγαίνουμε στη Δρέσδη να δούμε που βρισκόμαστε ενόψει των δύο σημαντικών διοργανώσεων που έρχονται για τα νέα παιδιά του αθλήματος».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ