ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Στη Κρήτη ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος

  14.06.2024 20:26       359

Από τα Χανιά, ξεκίνησε την επίσκεψή του στη Κρήτη ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο και άλλα μέλη του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς και με προπονητές του ΝΟΧ, τον οποίο χαρακτήρισε «ως ένα εργοστάσιο παραγωγής αθλητών υψηλού επιπέδου» και απέδωσε τα εύσημα σε όλους για το αποτέλεσμα που παράγουν.

Ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Γιάννης Χίνος, ευχαρίστησε τον κ. Γιαννόπουλο για την επίσκεψη του, επισημαίνοντας ότι δίνει δύναμη στο σωματείο, ενώ τόνισε την πολύ καλή επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές εδώ και πολύ καιρό. Η συζήτηση που ακολούθησε περιλάμβανε διάφορα θέματα, όπως οι εγκαταστάσεις, η προετοιμασία των αθλητών, η φιλοξενία διοργανώσεων κ.α.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΚΟΕ μετέβη στο Ρέθυμνο όπου είχε μια εξίσου παραγωγική συζήτηση με το πρόεδρο, Ανδρέα Τσαγκαράκη, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και τους προπονητές του τοπικού Ναυτικού Ομίλου.

Αύριο (Σάββατο, ο κ.Γιαννόπουλος θα βρεθεί στον Άγιο Νικόλαο και εν συνεχεία στο Ηράκλειο όπου θα παραστεί στους αγώνες κολύμβησης «Τσέτσο Γκολομέεβ» που θα διεξαχθούν το διήμερο 15-16/6.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος