ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στη Λάρισα οι Βαλκανικοί νέων!

  12.04.2013 15:08       5067

Στη Λάρισα, το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου θα διεξαχθούν οι φετινοί Βαλκανικοί αγώνες νέων στην κολύμβηση, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τη μη δυνατότητα διοργάνωσης των αγώνων στη Λεμεσό.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, για άλλη μία φορά, γίνεται αρωγός και η Λάρισα φιλόξενος τόπος διοργάνωσης των αθλημάτων της ΚΟΕ, όπως συνέβη φέτος με το Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης που έγινε στην πόλη 1 με 3 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι στη Λάρισα θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι (2-4 Αυγούστου) και οι Βαλκανικοί αγώνες υδατοσφαίρισης Εφήβων.

Στους Βαλκανικούς αγώνες κολύμβησης νέων, δήλωσαν συμμετοχή η Σερβία, η Βοσνία / Ερζεγοβίνη, η Βουλγαρία και η Ρουμανία, ενώ αναμένεται η επιβεβαίωση και από την Τουρκία.

Η Εθνική μας ομάδα που θα λάβει μέρος στους αγώνες, αποτελείται από 23 κολυμβητές / τριες (12 αγόρια, 11 κορίτσια), των αντίστοιχων ηλικιών που θα μετάσχουν το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων / νεανίδων (Πόζναν, 10-14 Ιουλίου).

Τα αγόρια (γεννημένοι 1995, 1996): Μυλωνάς, Χρήστου, Κοντιζάς, Μουζάς Χρ., Χιώτης, Καϊσαρλής, Ταυλαρίδης, Τσιραπίδης, Αλεξίου, Μουρατίδης, Κιτσούλης, Γιοβάνοβιτς

Τα κορίτσια (γεννημένα 1997, 1998): Μπάκα, Στεργιοπούλου, Κουτσουβέλη, Μαυραντζά, Μπασδέκη, Απλάντη, Ελμαλή, Μπράμου, Σιατερλή, Παναγοπούλου, Μοίρα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ