ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / WORLD LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στη Μόσχα την Δευτέρα, η Εθνική μας ομάδα

  22.11.2015 22:38       1577

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών Σάκης Κεχαγιάς ανακοίνωσε σήμερα (22/11) τις 13 διεθνείς πολίστριες μας που θα ταξιδέψουν αύριο (23/11) το μεσημέρι (13.40) στη Μόσχα για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (24/11) με την αντίστοιχη της Ρωσίας, για τα προκριματικά του World League.

Είναι οι: Έλενα, Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Ελένη Ξενάκη, Φιλιώ Μσνωλιουδάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Χριστίνα Κότσια.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης, η συνεργάτιδα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αγγελική Γερόλυμου, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η έφορος και μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ, Βασιλική Γαρελίδη.

Το παιχνίδι με τη Ρωσία, για την 2η αγωνιστική του Ομίλου μας, θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο «Ολυμπίνσκι» της Μόσχας με ώρα έναρξης 19.45 τοπική.

Διαιτητές του είναι ο Ιταλός, Φίλιππο Γκόμεζ και ο Ούγγρος, Γκιόργκι Κουν, με παρατηρητή από πλευράς Fina τον Εβγκένι Σαρόνοφ (Ρωσία).

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, επίσης την προσεχή Τρίτη, η Γερμανία υποδέχεται την Ισπανία, στη Στουτγκάρδη.

Στην πρεμιέρα των αγώνων της η Εθνική μας, στον Πειραιά (27 Οκτωβρίου), ηττήθηκε (16-17) στα πέναλτι (10-10 η κανονική διάρκεια του αγώνα) από την Ισπανία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ