ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Στη Βαρκελώνη για προετοιμασία η Εθνική Γυναικών

  29.06.2013 20:02       1096

Ως μάνα εξ ουρανού ήλθε η κοινή προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών με την αντίστοιχη της Ισπανίας, στη Βαρκελώνη, την ερχόμενη βδομάδα (1-6/7).

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011, ανάμεσα στις πολλές αντιξοότητες που αντιμετωπίζει με την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγετα (19 Ιουλίου – 4 Αυγούστου) στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, βρήκε την ευκαιρία να προετοιμαστεί επί μία εβδομάδα από κοινού με την φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η προετοιμασία αυτή και το τουρνουά 12 με 14 Ιουλίου στο Άλφεν της Ολλανδίας, είναι οι δύο σταθμοί πριν τη Βαρκελώνη, όπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα μπορέσει, όσο γίνεται, να τεστάρει μερικά πράγματα πριν το ραντεβού του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Μορφέσης θα πάρει στη Βαρκελώνη, την Δευτέρα (1/7), τις εξής 13 πολίστριες: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Άλκηστη Μπενέκου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Κότσια, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ηλέκτρα Ψούνη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Τσουκαλά.

Στην αποστολή επίσης, ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Στέφανος Λέανδρος και η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη.

Σημαντικό μέρος του κόστους προετοιμασίας στη Βαρκελώνη, για την Εθνική μας ομάδα, καλύπτει η εταιρεία ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ (Πανελλήνια Συνεταιριστική Φαρμακοποιών), που έχει φέρει στην Ελλάδα το συμπλήρωμα διατροφής IMMIFLEX το οποίο και διατίθεται στα φαρμακεία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ