ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στη Βόννη για το ‘German Open’ Σολωμού, Πλατανιώτη και Κουτίδη

  18.01.2012 16:20       994

Στη Βόννη μεταβαίνουν αύριο το πρωί τρεις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης, όπου από την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή, θα μετάσχουν στο 23ο διεθνές μίτινγκ ‘German Open’.
Είναι οι: Δέσποινα Σολωμού (Σόλο τεχνικό-ελεύθερο, Ντουέτο τεχνικό-ελεύθερο), Ευαγγελία Πλατανιώτη (Σόλο τεχνικό, Ντουέτο τεχνικό-ελεύθερο) και Ευαγγελία Κουτίδη (αναπληρωματική Ντουέτο τεχνικό-ελεύθερο).
Τις τρεις κοπέλες συνοδεύουν οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Ναταλία Τσερνέσκα και Μαρία Θηβαίου (ως κριτής).
Το πρόγραμμα των αγώνων (ώρες Ελλάδος):
Παρασκευή, 20/1: 11:00 Ντουέτο τεχνικό, 15:00 Σόλο τεχνικό, 18:30 Ντουέτο ελεύθερο προκριματικός
Σάββατο, 21/1: 13:00 Σόλο ελεύθερο προκριματικός
Κυριακή, 22/1: 11:00 Σόλο ελεύθερο τελικός, 14:00 Ντουέτο ελεύθερο τελικός
Η αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα.
Στις επιδιώξεις της ελληνικής ομάδας στο μίτινγκ αναφέρθηκε η Δέσποινα Σολωμού: «Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Μπορεί φέτος να διεξάγεται νωρίς και να έχουμε δουλέψει λιγότερο σε χρονική διάρκεια, είμαστε όμως σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι, γιατί προετοιμαζόμαστε σε συνέχεια της περιόδου που ολοκληρώθηκε. Το μίτινγκ είναι αρκετά σημαντικό, γιατί θα παρουσιάσουμε τις νέες χορογραφίες. Θα ακούσουμε τα σχόλια των κριτών και θα δούμε ποιες θα διορθώσεις θα χρειαστεί να κάνουμε. Το παρών θα δώσουν όλες σχεδόν οι κορυφαίες ομάδες του αθλήματος, επομένως θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Είναι ένα καλό τεστ, στο οποίο θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση. Θα δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε, όπως βεβαίως και οι άλλες ομάδες».