ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / MASTERS

Στη Βουδαπέστη για το World Series η Μαρία Θηβαίου

  13.06.2019 14:58       1504

 

 

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται η Ομοσπονδιακή προπονήτρια στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της FINA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου), Μαρία Θηβαίου, η οποία θα λάβει μέρος ως αξιολογητής στον τελικό της σειράς αγώνων World Series.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Ουγγρική πρωτεύουσα στις 14-16/6. Ο αγώνας, εκτός από το τρόπαιο, προσφέρει επιπλέον χρηματικό έπαθλο, κάτι που δίνει περισσότερο κίνητρο στις ομάδες για καλύτερες επιδόσεις, Η Ελλάδα δεν δίνει το παρόν, καθώς φέτος δεν κατόρθωσε να συμμετάσχει στις τέσσερις διοργάνωσεις των World Series, όμως το Ελληνικό χρώμα θα υπάρχει με την παρουσία της Μαρίας Θηβαίου, καθώς θα αξιολογήσει τους κριτές, ενώ θα λάβει μέρος στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της FINA ανέφερε για τη συγκεκριμένη διοργάνωση τα εξής: "Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται αυτή διοργάνωση και αποτελεί τον τελικό του World Series, όπου το χρηματικό έπαθλο δίνει περισσότερο κίνητρο στις ομάδες για καλύτερες επιδόσεις, Η Ελλάδα δεν συμμετέχει στον τελικό, παρόλα αυτά θα είναι ένας εντυπωσιακός αγώνας όπου θα συναντηθούν και τα μέλη της επιτροπής. Εγώ βρίσκομαι εδώ ως αξιολογητής των κριτών στους αγώνες, όπου κάποιοι θα είναι και οι κριτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Κορέα. Είναι τιμή μου η επιλογή στο πρόσωπό μου σε αυτές τις σημαντικές διοργανώσεις, δίνοντάς μου την δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου και σε διοικητικό επίπεδο, ως μέλος των επιτροπών για την ανάπτυξη του αθλήματος σε παγκόσμια κλίμακα".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.