ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ/ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Στην 11η θέση η Κέλλυ Αραούζου

  15.08.2016 17:15       2612

Στην 11η θέση του αθλήματος της Μαραθώνιας Κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κατέλαβε η Κέλλυ Αραούζου, σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, που είχε αργό ρυθμό στο πρώτο μισό του και πολύ γρήγορο στο δεύτερο κομμάτι του.

Η αθλήτρια του Νίκου Γέμελου που ήταν 14η στο πρώτο πέρασμα (2,5 χιλιόμετρα), 21η στην μέση του αγώνα (5 χιλιόμετρα), ανέβηκε στην 6η θέση με την συμπλήρωση 7,5 χιλιομέτρων, όμως δεν κατάφερε να ακολουθήσει το γκρουπ των πρωτοπόρων στην αλλαγή που έκαναν στα τελευταία χιλιόμετρα της κούρσας, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην ενδέκατη θέση.

Χρυσό η Φαν Ρούβενταλ - Ακύρωση για την Μίλερ!

Στην μάχη των μεταλλίων είχαμε αντιστροφή των θέσεων σε σχέση με το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν. Η 2η στο Καζάν Σάρον Φαν Ρούβενταλ από την Ολλανδία πήρε την πρώτη θέση με 1:56.32.1, αφήνοντας δεύτερη την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ορελί Μίλερ, η οποία όμως ακυρώθηκε από τους κριτές και έχασε το ασημένιο μετάλλιο! Αυτό τελικά κατέληξε στην Ρασέλ Μπρούνι από την Ιταλία με 1:56.49.5, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βραζιλιάνα Πολιάνα Οκιμότο, που ήταν η μεγάλη ευνοημένη από την ακύρωση της Ορελί Μίλερ, η οποία φαίνεται πως πάτησε την Ιταλίδα για να την ξεπεράσει.

Αύριο (16/08) στις 15:00 ο Σπύρος Γιαννιώτης

Στο ίδιο άθλημα αύριο στις 15:00 αγωνίζεται ο Σπύρος Γιαννιώτης, στην τελευταία κούρσα της τεράστιας καριέρας του, προσδοκώντας στην κατάκτηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου, του μοναδικού που λείπει από την συλλογή του. Οι ευχές όλων των Ελλήνων θα συνοδεύουν την προσπάθεια του Κερκυραίου πρωταθλητή, ο οποίος έχει δείξει ότι έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ: ΝβΧ