ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην 5η θέση η ΑΕΚ (6-5 τον Πανιώνιο)

  08.05.2021 16:38       552

Την 6η νίκη της στο Πρωτάθλημα της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών πέτυχε το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Μαΐου στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης η ΑΕΚ επικρατώντας με 6-5 του Πανιωνίου σε ένα παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Με τη νίκη αυτή η ΑΕΚ αναρριχήθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος παρέμεινε με 14 βαθμούς στην 7η θέση.Το πρόγραμμα που ακολουθεί ευνοεί την νεοφώτιστη ΑΕΚ να τερματίσει στην 5η θέση της κανονικής περιόδου. 

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και προηγείτο με 6-2 μέχρι 4 λεπτά πριν την λήξη. Το τελευταίο γκολ σημειώθηκε 25 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία η συνεργάτιδα της Κικής Λιόση στον πάγκο της ΑΕΚ, η Έλενα Κούβδου στο 24ο λεπτό. 

ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6-5

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-0, 3-1, 1-3.

ΑΕΚ (προπονήτρια Κική Λιόση): Τσουρή, Α. Λούδη 1, Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη 2, Ζοφώλη 2, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου 1, Λαβί, Δανέζη, Τσόπελα, Παναρετου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (προπονητής Τάσος Παπαναστασίου): Τζουρκα, Σαφέτη, Πουστινίκοβα 2, Αποστολίδου 1, Κούβδου 1, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασιου, Δουρέκα, Α. Παπαναστασιου, Ζερβού, Ξανθοπούλου 1, Μήτσου, Βαζαίου.

Διαιτητές: Κατσώνης - Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ