ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΛΟΝΔΙΝΟ

Στην 5η θέση του Τελικού το ελληνικό Κόμπο

  12.05.2016 19:12       1808

Την 5η θέση στον Τελικό του Κόμπο κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης το απόγευμα της Πέμπτης (12/5) στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Λονδίνο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τις Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Σίλια Κοφίδη, Ευαγγελία Κουτίδη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Σαραντίδη και Άννα-Μαρία Ταξοπούλου, βαθμολογήθηκε με 87.0000 β. εκτελώντας αρκετά καλά ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η "συνήθης ύποπτη" Ρωσία με 96.500 β, το ασημένιο η Ουκρανία (93,4333 β.) και το χάλκινο η Ιταλία (90,9333 β.).

Αναλυτικά τα αποτελέσμαστα στον Τελικό του Κόμπο ΕΔΩ.

Τα αγωνίσματα της κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή 13/5 και η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί το απόγευμα (18.00 ώρα Ελλάδας) στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού.

** Κοντά στην Εθνική μας ομάδα στο Ευρωπαϊκό του Λονδίνου στέκεται ο γιατρός της ομοσπονδίας Γιώργος Μαρίνος (ΦΩΤΟ 2), προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα κορίτσια μας. Κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και με την αποστολή μας της κολύμβησης, οι αγώνες της οποίας ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής