ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α2 ΑΝΔΡΩΝ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ με ιστορική νίκη στον τελικό επί του ΓΣ Περιστερίου (10-9)

  11.07.2020 23:38       1132

Η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στην υδατοσφαίρηση, καθώς στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Α2 Ανδρών, νικώντας τον ΓΣ Περιστερίου με 10-9 στον Μεγάλο Τελικό, το Σάββατο (11/7), στο Κολυμβητήριο Περιστερίου.

Οι δύο ομάδες είχαν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών της νέας περιόδου, με την "Ένωση" να κατακτά το πρώτο της τρόπαιο, δείχνοντας ότι επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-1, ενώ στο ημίχρονο απέκτησε διαφορα 2 τερμάτων (6-4). Ο ΓΣ Περιστερίου μείωσε σε 9-8, πριν τα μισά της 4ης περιόδου, η ΑΕΚ ανέβασε τη διαφορά και πάλι στα δυο τέρματα, με τα αγόρια του Κώστα Λούδη να καταφέρνουν μόνο να μειώνουν στο τελικό 10-9.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 6:37 της τέταρτης περιόδου διακόπηκε ο αγώνας διότι το Νο 11 του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου έπαιζε με 3 ποινές από λάθος της γραμματείας. Μετά από σύσκεψη που έγινε (γραμματεία, διαιτητών, παρατηρητή και αλυτάρχη) αποφασίστηκε ο αγώνας να γυρίσει πίσω στο 6:50 της τρίτης περιόδου».

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΕΚ 9-10

Τα οκτάλεπτα: 1-2 , 3-4 , 2-2 , 3-2

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης):Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 1, Λαδάς Π., Δανούρδης 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου 1, Αγκόρτσας 3, Κλήμος, Τζώρτζης 1, Τσαγκάρης 1, Κουμής, Ατιέ Μ., Κουφόπουλος

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Δαβίλλας, Ξενάκης Αντ. 3, Χατζηδάκης, Γρηγορίαδης, Καψοκόλης, Λύκαρης 1, Γιαννουρής, Πετρόπουλος 1, Μυλωνάκης Κ., Στελλάτος 1, Τίγκας 2, Δερμιτζάκης Χ. 2, Ασβέστης, Κουρμελές, Μαυρωτάς

Διαιτητές: Σταυρίδης, Δαμιανάκης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.