ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Στην "άκρη" το ταξίδι μέλιτος του Γιαννιώτη

  26.09.2012 13:57       1383

Το καθιερωμένο ταξίδι του μέλιτος θα χρειαστεί να αναβάλει προς το παρόν ο Σπύρος Γιαννιώτης, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Πιο συγκεκριμένα, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της Ανοιχτής θάλασσας πρόκειται να λάβει μέρος στον αγώνα του Χονγκ Κονγκ την Κυριακή (7/10), αλλά και σε εκείνον της πόλης Shantou της Κίνας το Σάββατο (13/10).

Ο 32χρονος Κερκυραίος κολυμβητής ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Ισμήνη Καλαντζή το Σάββατο (22/9). Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κτήμα των βορείων προαστίων με κουμπάρο του ζευγαριού τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Γέμελο και πλήθος κόσμου, κυρίως από τον κολυμβητικό χώρο, να είναι προσκεκλημένοι.

Συγκεκριμένα, το παρόν έδωσαν φίλοι και συναθλητές του γαμπρού στον Ολυμπιακό, η Μαριάννα Λυμπερτά, ο Στέλιος Φιλόπουλος, ο Δημήτρης Χασιώτης, ο Μάριος Καλαφάτης, αλλά και άλλοι όπως η Νέρι Νιανγκουάρα, ο Άρης Γρηγοριάδης, η Κέλλυ Αραούζου, ο Αντώνης Φωκαΐδης και ο Γιώργος Αρνιακός. Εκπροσώπηση υπήρχε, επίσης, από την Κολυμβητική Ομοσπονδία, με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Κατσαρό και τον Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Σαρακατσάνη.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος