ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Στην εκδήλωση για το πρόγραμμα «Ασφαλούς Κολύμβησης», ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος και οι Γιάννης Φουντούλης, Άννα Ντουντουνάκη

  07.06.2022 12:34       553

Ομιλητής στην εκδήλωση για το Πρόγραμμα «Ασφαλούς Κολύμβησης» που πραγματοποιείται αύριο (8/6) στις 11.00, στο ΟΑΚΑ (εσωτερική πισίνα P1), θα είναι ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Το πρόγραμμα, παρουσιάζεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Safe Water Sports» και το Υφυπουργείο Αθλητισμού και στην ίδια εκδήλωση θα δώσουν το παρών και θα μιλήσουν επίσης, από πλευράς Ομοσπονδίας, ο αρχηγός της ασημένιας στο Τόκιο Εθνικής μας Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, Γιάννης Φουντούλης και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Κολύμβηση, Άννα Ντουντουνάκη.

Η εκδήλωση γίνεται με τη στήριξη της ΚΟΕ, του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΕΠΦΑ).

Μεταξύ των ομιλητών επίσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ Δημήτρης Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος και ιδρυτής του Safe Water Sports Παναγιώτης Πασχαλάκης και ο γενικός γραμματέας της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Αλέξανδρος Κόπτσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ