ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στην εκπνοή προβάδισμα σωτηρίας το Παλαιό Φάληρο, 10-9 τον Πανιώνιο

  13.05.2015 21:21       1087

Με γκολ του Τσβέτκοβιτς (ΦΩΤΟ) στην εκπνοή το Παλαιό Φάληρο πήρε την τεράστια νίκη στην έδρα του με 10-9 επί του Πανιωνίου στον συγκλονιστικό πρώτο μεταξύ τους αγώνα της Α’ φάσης των πλέι άουτ και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση στη Β΄φάση και παράλληλα την παραμονή στην κατηγορία.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι την Παρασκευή στην έδρα του Πανιωνίου, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Αν κερδίζουν οι Νεοσμυρνιώτες όλα θα κριθούν σε τρίτο παιχνίδι το Σάββατο στο Φάληρο, διαφορετικά με νίκη τους οι Φαληριώτες σώζονται.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό και με ένταση. Οι Φαληριώτες έπαιρναν ένα μικρό προβάδισμα, αλλά ο Πανιώνιος έβρισκε πάντα τρόπο και ισοφάριζε. Ο Καρακάσης είχε ισοφαρίσει στο 9-9, αλλά ο Τσβέτκοβιτς έδωσε τη νίκη στους Φαληριώτες, 1 δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Με τη λήξη του παιχνιδιού περίπου 40 με 50 οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου –που είχαν μπει στο ημίχρονο στις εξέδρες του κολυμβητηρίου για να ενισχύσουν την ομάδα τους- εξοργισμένοι από την εξέλιξη, πήγαν προς την πλευρά της γραμματείας όπου ήταν και οι διαιτητές και απειλούσαν, έβριζαν, έφτυναν (σύμφωνα με το φύλλο αγώνα και τη συμπληρωματική έκθεση), ενώ έσπασαν το κουβούκλιο απειλώντας όσους ήταν εκεί κοντά, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά μέλος της γραμματείας. Οι λιγοστοί ατυνομικοί που ήταν παρόντες δεν μπόρεσαν εύκολα να τους απομακρύνουν, παρά μόνο όταν ήρθαν ενισχύσεις. Το φύλλο αγώνα γράφει ακόμα: "Επισυνάπτεται αναλυτική έκθεση των διαιτητών και του αλυτάρχη σχετικά με τα γεγονότα και τα έκτροπα που ακολούθησαν μετά τη λήξη του αγώνα εκ μέρους των φιλάθλων του Πανιωνίου".

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 1-3, 3-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Γαβαλάς Θ. Παρασκευόπουλος
Αμπατζόγλου 1 Καρακάσης Ν. 3
Τσβέτκοβιτς 1 Κοκάλας 1
Ξενάκης 2 Φώσκολος 3
Σιώνης 1 Θωμάκος 1
Σπηλιωτόπουλος Δανούρδης
Παναγούλης
Βερύκοκος Κανελλόπουλος
Αλεξίου 1 Λύκαρης
Φωκάς Καρακάσης Χρ.
Τρούλος Γαβαλάς Γ. 1
Τσαγκάρης 3 Καρακατσάνης
Σαλτερής Μιγόπουλος
Κουκουμάκης
Παπαναστασίου 1 Αθυμαρίτης
Προπονητής: Κούλης Ιωσηφίδης Προπονητής: Αλέκος Βάσσος

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Νίκος Λούτας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής