ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Στην Κωνσταντινούπολη η Εθνική μας

  29.08.2013 15:03       1662

Για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί αύριο (30/8) το πρωί η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων, για να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην τουρκική πόλη (1-8 Σεπτεμβρίου).

Η ελληνική ομάδα στοχεύει σε ένα ακόμη μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Η αποστολή της Εθνικής μας αποτελείται από τις εξής 13 πολίστριες: Νικολέτα Ελευθεριάδου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Βάσω Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Μίλβα Καλογεράκου, Ειρήνη Πάτρα, Μαρία Πάτρα, Σοφία Νανούση, Άννα Μαμόγλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελένη Ξενάκη, Βιργινία Νιαρχάκου.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, ο άμεσος συνεργάτης του, Στέφανος Λέανδρος και η φυσιοθεραπεύτρια, Έφη Βούλγαρη.

Επίσης στην Κωνσταντινούπολη θα ταξιδέψουν οι Κυριάκος Νανούσης και Λάκης Τσαντάς, ως παρατηρητές της LEN και ο διεθνής διαιτητής, Ευθύμιος Κατσαρός.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον Β’ όμιλο με τις Σερβία, Ιταλία και Σλοβακία. Τον Α’ όμιλο απαρτίζουν οι Ισπανία, Τσεχία, Γερμανία και Ουκρανία, ενώ στο Γ’ όμιλο μετέχουν οι Μ. Βρετανία, Ουγγαρία, Τουρκία και Ρωσία.

 

Οι αγώνες της Εθνικής μας:

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου

12.00 ΕΛΛΑΔΑ-Σερβία

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου

17.30 ΕΛΛΑΔΑ-Ιταλία

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου

16.15 ΕΛΛΑΔΑ-Σλοβακία

Την Τετάρτη (4/9) θα διεξαχθούν τα νοκ-άουτ παιχνίδια για την πρόκριση στην 8άδα. Την Πέμπτη (5/9) θα γίνουν οι αγώνες των προημιτελικών, ενώ το Σάββατο (7/9) οι ημιτελικοί. Οι αγώνες κατάταξης, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, θα διεξαχθούν την Κυριακή (8/9).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος