ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Στην Πολωνία Καταδύσεις και Καλλιτεχνική για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες (pics)

  20.06.2023 18:51       2142

Στην Πολωνία ταξίδεψαν οι ελληνικές αποστολές των Καταδύσεων και της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που θα μετάσχουν στου Ευρωπαϊκούς Αγώνες 2023.

Στην αποστολή των Καταδύσεων μετέχουν οι: Θεόφιλος Αυθίνος (1μ. 3μ., Team Event), Θάνος Τσιρίκος (1μ., 3μ., 10μ, 3μ. συγχρονισμένες, Team Event), Γρηγόρης Μήτρου (3μ. συγχρονισμένες, Team Event), Σταυρούλα Χαλέμου (10μ., 3μ. συγχρονισμένες, 10μ. συγχρονισμένες, Team Event) Ιωάννα Στυλιανή Καρακώστα (10μ., 3μ. συγχρονισμένες, , 10μ. συγχρονισμένες, Team Event).

Τους αθλητές / τριές μας συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος, ο κριτής Νίκος Τουλούδης και η υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Πέπη Χαραλάμπους, ως αρχηγός αποστολής.

Οι αγώνες των Καταδύσεων Θα γίνουν στην Κρακοβία 22-28 Ιουνίου. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων πάνω, δίπλα στις φωτος.

Στην αποστολή της Καλλιτεχνικής μετέχουν οι αθλήτριες: Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Μαλκογεώργου, Μαρία Αλζιγκούζη, Θάλεια Δαμπάλη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου.

Μαζί τους η ομοσπονδιακή τεχνικός Αναστασία Γκούτσεβα και η συνεργάτιδά της Χριστίνα Θαλασσινίδου. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Χάρης Γεωργακάκης.

Οι αγώνες της Καλλιτεχνικής θα γίνουν 21-25 Ιουνίου στο Όσβιετσιμ της Πολωνίας. Η πρώτη ελληνική συμμετοχή είναι την Πέμπτη (22/6) στις 19:00 με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου στο Τεχνικό Ντουέτο. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων, πάνω, δίπλα στις φωτος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής