ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας ο Πρόεδρος της ΚΟΕ (pics)

  08.06.2022 17:40       2149

Στην πρωϊνή προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, η οποία προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυναικών της Βουδαπέστης, βρέθηκε την Τετάρτη (8/5), στο ΟΑΚΑ, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της κορυφαίας διοργάνωσης του καλοκαιριού και ο Πρόεδρος, εκτός από ευχές για καλή επιτυχία, τόνωσε με τα λόγια του το ηθικό και την ψυχολογία των κοριτσιών μας πριν από το μεγάλο στόχο.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος είχε ξεχωριστή συνομιλία και με την ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα, ενώ παρούσες ήταν και η συνεργάτιδα ομοσπονδιακός Βιβή Λιθαδιώτη, αλλά και η Χριστίνα Θαλασσινίδου και η Ιφινόη Νταβέτα.

Οι 12 κοπέλες που προετοιμάζονται με την Εθνική ομάδα που θα πάει στο Παγκόσμιο είναι οι: Ευαγγελία Πλατανιώτη (Σόλο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ντουέτο Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Κόμπο και Highlight), Σοφία Μαλκογεώργου (Ντουέτο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Κρυσταλένια Γιαλαμά (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ελένη Φραγκάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Μαρία Καραπαναγιώτη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ζωή Αγραφιώτη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Μαρία Αλζιγκούζη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Δανάη Καριώρη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highligt), Αντριάνα Μισίκεβιτς (Ομαδικό Τεχνικό και ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ζωή Καράγγελου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, αναπλ. Highlight), Λυδία Παπαναστασίου (Highlight, αναπλ. Κόμπο).

Δείτε, πάνω, σχετικές photos.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής