ΤΕΧΝΙΚΗ / 27ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

  24.06.2019 18:18       2284

Με τις αποστολές να καταφτάνουν από σήμερα (24/6) και τις οργανωτικές ετοιμασίες να συνεχίζονται ως προς τις λεπτομέρειες τους, το 27ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Ανδρών - Γυναικών που φιλοξενείται στα Γιάννενα (27/6 - 1/7), μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Το Εθνικό κολυμβητήριο στη Λιμνοπούλα είναι έτοιμο από όλες τις πλευρές, για να υποδεχτεί τις αποστολές και τους αθλητές τους, από την Πέμπτη (27/6) που αρχίζουν τα αγωνίσματα της πισίνας.

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα επήλθε μια μικρή διαφοροποίηση, με τους προκριματικούς να αρχίζουν στις 09.30 και τους αντίστοιχους τελικούς στις 18.00.

Στις 19 χώρες που είχαν δηλώσει συμμετοχή, προστέθηκε και η Σερβία ως 20ή, με έναν κολυμβητή της για το OPEN WATER που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (1/7) στην παραλίμνια περιοχή, στις αγκαταστάσεις του ΝΟ Ιωαννίνων.)

Για την Τετάρτη (26/6) είναι προγραμματισμένη η Συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης (12.00, Epirus Palace), με την παρουσία και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η Τελετή Εναρξης του 27ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην Πλατεία Μαβίλη (19.00)

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι αγώνες, θα μεταδοθούν απευθείας από το WEB TV της ΚΟΕ.

Απών ο Τερζανίδης

Απώλεια για την Εθνική μας ομάδα αποτελεί η ασθένεια του νεαρού πρωταθλητή μας Κώστα Τερζανίδη που παρέμεινε στην Αθήνα.

Έτσι, η Ελλάδα θα αγωνιστεί με 19 αντί 20 αθλητών της που είχαν δηλωθεί στους αγώνες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ