ΤΕΧΝΙΚΗ / Σταύρος Κουρλάκης

«Στις δυνατότητες μου ένα μετάλλιο»

  11.06.2014 15:39       1077

Το 13ο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και στα Χανιά το διάστημα 27-30 Ιουνίου, σε μια πολύ σημαντική διοργάνωση για τη χώρα μας. Εικοσιτρείς χώρες έχουν δηλώσει συνολικά συμμετοχή με το σύνολο των αθλητών που θα λάβουν μέρος να είναι έως τώρα 210.

Οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος μπορούν να μιλήσουν καλύτερα από τον καθένα για τους στόχους της 18μελούς Ελληνικής αποστολής, η οποίαα αναχωρεί στις 22 Ιουνίου για την Κρητική πόλη. Ο Σταύρος Κουρλάκης, αθλητής των Δελφινιών Περιστερίου και μέλος της Εθνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τόσο για την ενασχόληση του με την τεχνική κολύμβηση, άθλημα με πολλές διακρίσεις στη χώρα μας, όσο και για τους στόχους του ενόψει της πολύ σημαντικής διοργάνωσης που πλησιάζει:

«Ξεκίνησα από την κλασσική κολύμβηση, αλλά γρήγορα με εντυπωσίασε  η ταχύτητα στο άθλημα της τεχνικής και λόγω των προσωπικών μου αποδόσεων άρχισα να ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτή. Είναι ο 4ος χρόνος που κολυμπάω σε αγωνίσματα της τεχνικής και ο 2ος χρόνος μου στην Εθνική ομάδα. Σε λίγες μέρες διεξάγεται μια πολύ σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα Χανιά. Προσωπικός μου στόχος είναι να ανεβάσω τη σημαία της Ελλάδας όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται, να κάνω γρήγορες κούρσες και να στηρίξω τη χώρα μου. Σίγουρα θα υπάρχει υψηλό επίπεδο στη διοργάνωση και υπάρχουν παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις όπως η Ρωσία, η Ουκρανία, η Ουγγαρία αλλά και οι Ιταλία που παρουσιάζονται με δυνατές ομάδες. Από την πλευρά μου θα επιδιώξω ένα μετάλλιο στα αγωνίσματα στα οποία θα συμμετέχω, πιστεύω πως είναι μέσα στις δυνατότητες μου».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος