ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στις λεπτομέρειες και στο φινάλε τη νίκη ο Απόλλων Σμύρνης, 11-10 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Γουδή

  09.02.2019 19:31       647

Σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι για γερά νεύρα, που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε στο τέλος και στις λεπτομέρειες τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 11-10, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο Γουδή.

Έτσι ο Απόλλων παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τον ΝΟΒ, ενώ ο ΑΝΟ Γλυφάδας παραμένει 7ος.

Η ομάδα του Κατρουτζανάκη ξεκίνησε ενυπωσιακά και κατάφερε να προηγηθεί με 8-4 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια, όμως, ο ΑΝΟΓ με ένα σερί 4-0 ισοφάρισε σε 8-8 και στη συνέχεια από 10-8, που προηγήθηκε ο Απόλλων, σε 10-10 (2.51 πριν από το φινάλε ο Αλβέρτης). Ο Σαρτζετάκης, στον παίκτη παραπάνω, πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του Μάζη (1.33 πριν από τη λήξη). Κορυφαίος σκόρερ και αυτή την φορά για τον Απόλλωνα ο Μοσκόφ με 6 γκολ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 6.39 πριν από τη λήξη του δ' οκταλέπτου αποβλήθηκε ο προπονητής της Γλυφάδας Μάζης Δ. με κόκκινη κάρτα για συνεχόμενες διαμαρυυρίες και ενώ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα. Στο 1.34 πριν από τη λήξη του δ' οκταλέπτου, ο παράγοντας της Γλυφάδας Παπαναστασίου Τάσος φώναζε από την κερκίδα προς τους διαιτητές: "Γ... την Πάτρα σου μ...σκυλο". Μετά το τέλος του αγώνα ο αποβληθείς προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας Μάζης Δ. ήρθε στη γραμματεία για να παραλάβει τα δελτία και ρώτησε τον αλυτάρχη και παρατηρητή του αγώνα τι ιδιότητα έχει και αφού ενημερώθηκε είπε: "Τα αρχ... μου στη γλάστρα"".

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-10

Οκτάλεπτα: 4-3, 4-1, 0-4, 3-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 3, Μοσκόφ 6, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόπουλος Γ., Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Αναγνωστόπουλος, Ξανθόπουλος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 1, Περρόπουλος 1, Κουτσιαλής 2, Μπραϊμης, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης 3, Παπανικολάου Ν. 1, Γαλάνης, Σαλτερής, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης, Παρατηρητής: Νίκος Βασιλείου

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής