ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στο Αγρίνιο το Γκραν Πρι Χριστουγέννων

  08.12.2014 11:27       1335

Στο Αγρίνιο με την συνδρομή και βοήθεια του Δήμου της πόλης θα διεξαχθεί το διήμερο 20 και 21 Δεκεμβρίου το Γκραν Πρι Χριστουγέννων στην κολύμβηση.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, απάντησε θετικά στην ΚΟΕ, μετά από σχετικές συζητήσεις που έγιναν με τον Αντιπρόεδρο και Έφορο Εθνικών ομάδων κολύμβησης Γιώργος Κατσαρό και το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνη της Περιφέρειας Δυτικής Στερεάς – Ηπείρου και νήσων Ιονίου, Άννα Μαρκοπούλου.

Η Ομοσπονδία, με εγκύκλιο της προς τα ενδιαφερόμενα Σωματεία, ενημέρωσε ήδη για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην διοργάνωση. Σύμφωνα με αυτές, η συμμετοχή είναι ελεύθερη με τη δυνατότητά κάθε σύλλογος να δηλώσει έως 5 κολυμβητές/τριες ανά αγώνισμα.

Κάθε κολυμβητής/τρια που είναι στην Προεθνική ομάδα μετέχει το πολύ σε 5 αγωνίσματα και οι υπόλοιποι έως τρία (3).

Θα ισχύσει το αγωνιστικό πρόγραμμα που αναφέρεται στην Προκήρυξη αγώνων κολύμβησης 2015, με την προσθήκη την 1η ημέρα του ομαδικού αγωνίσματος 4χ50μ ελεύθερο (2 αγόρια+2 κορίτσια) και την 2η ημέρα του αγωνίσματος 4χ50μ Μ. Ομαδική (2 αγόρια+2 κορίτσια).

Οι ονομαστικές δηλώσεις συμμετοχής στην ΚΟΕ θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2014.

Ο Δήμος Αγρινίου αναλαμβάνει τη φιλοξενία,  από το απόγευμα της Παρασκευής (19/12) μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής (21/12), για τους κολυμβητές/τριες που θα τερματίσουν σε θέσεις 1-6 σε ατομικό αγώνισμα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ