ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στο δεύτερο ημίχρονο υπέταξε τους Φαληριώτες ο Απόλλων Σμύρνης (11-6)

  01.07.2020 21:45       511

Το πάλεψε για ένα ημίχρονο το Παλαιό Φάληρο, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε τελικά στο δεύτερο μισό του αγώνα να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του και να πάρει τη νίκη με 11-6, στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και να κρατηθεί έναν βαθμό πίσω από τον 3ο Υδραϊκό, στην 4η θέση της βαθμολογίας (το Σάββατο κοντράρονται μεταξύ τους).

Οι Φαληριώτες, παρουσία στις εξέδρες του Δημήτρη Κραβαρίτη, που πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από τη νέα σεζόν, κρατούσαν γερά στα δύο πρώτα οκτάλεπτα και πήγαν στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων με ισοπαλία 5-5. Στη συνέχεια, όμως, η "ελαφρά ταξιαρχία", με εξαιρετική άμυνα κράτησε τους φιλοξενούμενους μακριά από το σκοράρισμα και με πλουραλισμό στην επίθεση έφτασε στη νίκη με το τελικό 11-6.

Αποβλήθηκαν με αντικατάσταση στο πρώτο οκτάλεπτο ο Παπαδόπουλος του Απόλλωνα και ο Γαρδίκας των φιλοξενούμενων για μεταξύ τους διένεξη και ο Κοπελιάδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 11-6

Οκτάλεπτα: 4-3, 1-2, 3-0, 3-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μητρόπουλος, Αλαμάνος, Γραμματικός, Τσιστράκης 1, Μπεριστιάνος 2, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 2, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης 3, Χαραλαμπόπουλος 2, Βιτέλλας, Τροβάς, Λουπάκης, Γκάτσος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Κουρμελές, Δίπλαρος, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 2, Αθυμαρίτης 1, Κοντονής, Πετρόπουλος, Μανδαλιός, Δήμος.

Διαιτητής: Κουρτίδης, Βασιλείου Κ.

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής