ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ16) / ΛΑΡΙΣΑ

Στο Δήμαρχο Λαρισαίων η Εθνική Ομάδα Κορασίδων

  24.08.2022 12:49       722

Με θέρμη και «ζεστασιά» υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης τα μέλη της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Κορασίδων, σήμερα (24/08) στο Δημαρχείο της πόλης, που φιλοξενεί το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Παρούσες όλες οι διεθνείς, ο ομοσπονδιακός Γιώργος Τσόκας, η συνεργάτης του Άννα Χατζηγιωργάκη και ο αρχηγός της αποστολής, υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της γυναικείας υδατοσφαίρισης Δημήτρης Κύρκος.

Την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ., Γιώργος Κατσαντώνης που ευχαρίστησε για τη συνεισφορά του Δήμου στην άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ο Απ. Καλογιάννης ευχήθηκε καλή πορεία στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και εξέφρασε την ελπίδα η Εθνική μας να βρεθεί στην αυλαία του πρωταθλήματος στο βάθρο των μεταλλίων. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσία των Λαρισαίων στους αγώνες, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι φίλαθλοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητριών όλων των ομάδων και κυρίως της Εθνικής Ελλάδος.
 
Έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών, με την Εθνική μας ομάδα να προσφέρει στο Δήμαρχο μια μπάλα του αθλήματος με υπογραφές.

Το όμορφο κλίμα έγινε ακόμα καλύτερο με τη παρουσία πολλών μικρών παιδιών, που χειροκρότησαν τα κορίτσια, με την ιαχή «ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΑΣ» να αντηχεί στους διαδρόμους του Δημαρχείου. Πρόκειται για παιδιά που μετέχουν στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη». 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος