ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΚΑΠ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Φάιναλ Φορ ο ΝΟ Βουλιαγμένης

  23.03.2013 16:28       775

Την πρόκριση για το Φάιναλ-Φορ και του φετινού Τσάμπιονς Καπ υδατοσφαίρισης Γυναικών πανηγύρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, μετά τη νίκη του με το εμφατικό 23-7 επί της Νανσί στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Η ομάδα του Κώστα Δήμου, «πάτησε γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άφησε κανέναν περιθώριο αντίδρασης στη γαλλική ομάδα, επιβεβαιώνοντας γι’ ακόμη μια φορά τον τίτλο του φαβορί του ζευγαριού. Έτσι, μετά και την εύκολη επικράτηση στο πρώτο παιχνίδι της Γαλλίας με 5-17, σφράγισε σήμερα το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης. Κορυφαίες για τη νικήτρια Βουλιαγμένη, η Αντιγόνη Ρουμπέση και η Αγγελική Γερόλυμου με 6 και 5 γκολ αντίστοιχα.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-2, 3-2, 6-1, 9-2

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Ρουμπέση 6 , Γερόλυμου 5, Ασημάκη 3, Τσουκαλά 3, Ξενάκη 2, Λιόση 1, Χυδηριώτη 1, Ντάσιου 1, Μουλλάκη 1

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΑΝΣΙ: Χερνάντεζ 4, Κλέρκ 1, Ένζο 1, Ντολέ 1

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ματάτσε (Ρουμανία), Βένγενροθ (Ελβετία)

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, σε δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Δήμου, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς, όσο και στον στόχο που θέτουν εκείνος και οι πολίστριές του στο Φάιναλ Φορ του Κίρισι της Ρωσίας:

«Μπορούμε να πούμε ότι η πρόκριση είχε εξασφαλιστεί από την πρωτιά μας στη φάση των ομίλων. Σήμερα ήταν ένα εύκολο μεσημέρι, χωρίς να πιεστούμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Δείξαμε σοβαρότητα παρά την ευρεία νίκη και στο πρώτο ματς της Γαλλίας. Τώρα επικεντρωνόμαστε στις εγχώριες διοργανώσεις και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε σε όλους τους στόχους μας για φέτος. Δεν είναι καθόλου εύκολο να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας και τώρα πια στο Φάιναλ Φορ του Τσάμπιονς Καπ, πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος