ΤΕΧΝΙΚΗ

Στο Λονδίνο για την Ολυμπιακή κλήρωση ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος

  02.05.2012 14:01       1061

Στο Λονδίνο για την κλήρωση των Ολυμπιακών τουρνουά υδατοσφαίρισης Ανδρών / Γυναικών, αλλά και το test event που διεξάγεται στη βρετανική πρωτεύουσα, εν όψει του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος του ερχόμενου καλοκαιριού (27 Ιουλίου – 12 Αυγούστου), μεταβαίνει σήμερα (Τετάρτη) ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη να γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 19.15 ώρα Ελλάδας, στο Aquatics Center, παρουσία του Προέδρου της Fina Χούλιο Μαλιόνε, του Γενικού Γραμματέα Πάιπετ Πανιανγκβάτ, του Εκτελεστικού Διευθυντή Κορνέλ Μαρκουλέσκου, του Προέδρου της ΚΟΕ με την ιδιότητα του ως μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής και Συνδέσμου με την Τεχνική Επιτροπή Υδατοσφαίρισης και του Προέδρου της τελευταίας Τζιάνι Λόντζι.

Στο Ολυμπιακό τουρνουά των Ανδρών (δύο Όμιλοι των 6 ομάδων) μετέχει και η Εθνική μας ομάδα η οποία και προκρίθηκε από το πρόσφατο Προολυμπιακό τουρνουά στο Έντμοντον.

Οι υπόλοιπες 11 Εθνικές ομάδες: Ιταλία, Σερβία, Κροατία, Ουγγαρία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Ρουμανία, Καζακστάν, Μαυροβούνιο, Ισπανία, Βρετανία.

Στο Ολυμπιακό τουρνουά των Γυναικών (δύο Όμιλοι των 4 ομάδων) μετέχουν οι εξής 8 Εθνικές ομάδες: ΗΠΑ, Αυστραλία, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Κίνα, Ουγγαρία, Βρετανία.

Σ’ ότι αφορά το test event, θα διεξαχθεί από 3 έως 6 Μαίου στο Water Polo Arena των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων με τη συμμετοχή των γυναικείων εθνικών ομάδων της Αυστραλίας, των ΗΠΑ, της Ουγγαρίας και της Βρετανίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ