ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Χριστόδουλος Κολόμβος

«Στο μυαλό μας μόνο να πάρουμε το τρόπαιο»

  16.05.2013 17:17       741

Ως μοναδικό στόχο της κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος υδατοσφαίρισης Ανδρών έθεσε ο διεθνής φουνταριστός του Ολυμπιακού, Χριστόδουλος Κολόμβος. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει αύριο στο δεύτερο ημιτελικό του 14ου Φάιναλ Φορ που διεξάγεται στη Λαμία, τον τοπικό Νηρέα, μία ομάδα που ναι μεν αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών, αλλά διαθέτει έμπειρους και σπουδαίους παίκτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν, μετά από απουσία ενός χρόνου, στην κορυφή του ελληνικού πόλο και όλοι στο στρατόπεδο των Πειραιωτών επικεντρώνονται πρώτα στην κατάκτηση του Κυπέλλου και εν συνεχεία του πρωταθλήματος.

«Από αυτή τη στιγμή ξεχνάμε το τι έχει γίνει στο πρωτάθλημα και επικεντρωνόμαστε στο θεσμό του Κυπέλλου. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ήττα και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο η κατάκτηση του τροπαίου.

Κακά τα ψέματα, ο τελικός φαίνεται ότι θα είναι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΝΟ Βουλιαγμένης, οπότε θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Πρέπει, όμως, να περάσουμε πρώτα το εμπόδιο του Νηρέα Λαμίας για να φτάσουμε εκεί. Πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ ωραίος τελικός και ο κόσμος που θα βρεθεί στις εξέδρες θα ευχαριστηθεί το παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά  ο 25χρονος «ερυθρόλευκος» φουνταριστός.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος