ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / WORLD LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Στο Νόβακι αύριο (8/12) η Εθνική μας ομάδα

  07.12.2014 18:10       773

ΦΩΤΟ: Την 13άδα που θα ταξιδέψει στο Νόβακι ανακοίνωσε ο Σάκης Κεχαγιάς

Με την ολοκλήρωση και της απογευματινής  προπόνησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών Σάκης Κεχαγιάς, ανακοίνωσε την 13άδα που θα ταξιδέψει αύριο (8/12) το πρωί  - μέσω Βιέννης – στο Νόβακι της Σλοβακίας, για τον αγώνα με την τελευταία (9/12) στο πλαίσιο του φετινού Γουόρλντ Λιγκ.

Η 13άδα: Κώστας Γαλανίδης, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Άγγελος Βλαχόπουλος, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Πρέκας, Κυριάκος Ποντικέας, Δημήτρης Τίγκας, Αλέξανδρος Γούνας, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Μανώλης Σολανάκης.

 Την αποστολή στο Νόβακι, όπου αρχηγός της θα είναι ο Αντώνης Αρώνης τεχνικός σύμβουλος  υδατοσφαίρισης στην ΚΟΕ, θα ακολουθήσουν επίσης  ο συνεργάτης του Σάκη Κεχαγιά, Δημήτρης Κραβαρίτης και ο γιατρός της Ομοσπονδίας Γιώργος Μαρίνος.

Το παιχνίδι με την Σλοβακία,  για την 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της προκριματικής φάσης του Γουόρλντ Λιγκ, είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 18.00 τοπική ώρα την Τρίτη (9/12), με διαιτητές τους Μέτε Κοκαραγκάτς (Τουρκία) και Φίλιππο Γκόμεζ (Ιταλία). Παρατηρητής από πλευράς Fina, ο Ζακ Ρασίν.

Στην πρεμιέρα (18/11) στον Πειραιά, η Εθνική μας ομάδα νίκησε με 15-8 τη Ρουμανία πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Η Σλοβακία, αντίθετα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ουγγαρία (6-13). Στον άλλο αγώνα του Ομίλου μας, οι Μαγυάροι υποδέχονται τους Ρουμάνους.

Ο αγώνας της ερχόμενης Τρίτης, για την Εθνική μας, θα είναι ο 120ός σε διοργάνωση Γουόρλντ Λιγκ  (55 Νίκες, 64 Ήττες).

Με τη Σλοβακία, σε σύνολο 25 αγώνων, μετράμε 19 Νίκες, 1 Ισοπαλία, 5 Ήττες, ενώ σε επίπεδο Γουόρλντ Λιγκ δεν υπάρχει προϊστορία. Τελευταία αναμέτρηση των δύο Εθνικών ομάδων, στις 29 Οκτωβρίου του 2011 στο Κόζιτσε για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Αϊντχόφεν), με την Εθνική μας να φεύγει νικήτρια με σκορ 9-3 υπέρ της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ