ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία των καταδυτών μας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

  24.07.2014 14:51       1377

 Με παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού, οι καταδύτες μας που προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στο Βερολίνο (18-24 Αυγούστου) θα μπορούν να συνεχίσουν την προπόνηση τους στο Κλειστό Καταδυτήριο του ΟΑΚΑ έως την αναχώρηση τους (16/8) για τη γερμανική πρωτεύουσα.

Το πρόβλημα με την προετοιμασία των αθλητών μας προέκυψε όταν ένας από τους βατήρες (σανίδες) στο Καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά έσπασε σε προπονητική προσπάθεια του Μιχάλη Φαφαλή που – ευτυχώς – τραυματίστηκε ελαφρά και τέθηκε εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες.

Ο κ. Ανδριανός, που επισκέφθηκε το Καταδυτήριο στον Άγιο Κοσμά, πέρα από την εντολή που έδωσε για άμεση προμήθεια και εγκατάσταση νέων «σανιδιών», αρχικά ανακοίνωσε την δυνατότητα προπόνησης των αθλητών μας στο ΟΑΚΑ έως τις 31 Ιουλίου.

Παρά το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ κλείνει την 1η Αυγούστου για την ετήσια συντήρηση του, ο κ. υφυπουργός βρήκε τον τρόπο να παραμείνει ανοικτό το Καταδυτήριο για περίπου 2 βδομάδες ακόμη ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η προετοιμασία των καταδυτών μας.

Το ΔΣ της ΚΟΕ μετά από αυτό αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Ανδριανό για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση του προβλήματος με την ομαλή προετοιμασία των αθλητών μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ