ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο η πρόκριση για τους καταδύτες μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

  09.02.2012 14:09       1482

Με τελικό προορισμό το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Λονδίνο, όπου και θα κριθεί η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού, αναχωρούν αύριο (Παρασκευή) τρεις καταδύτες μας, συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο.

 Οι Αλέξανδρος Μάνος, Στέφανος Παπαρούνας και Μιχάλης Τζίφας, αρχικά μεταβαίνουν στο Σάουθεντ της Βρετανίας για προετοιμασία μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα πάνε στην βρετανική πρωτεύουσα για να μετάσχουν στο 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο της Fina (20-26/2).

Ο Μάνος θα αγωνιστεί στο Τραμπολίνο 3 μέτρα και τα 3 μέτρα συγχρονισμένων, όπως και ο Παπαρούνας, ενώ ο Τζίφας στην Πλατφόρμα 10 μέτρων.

Η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς ορίζεται με μια θέση στην πρώτη 30άδα των ατομικών αγωνισμάτων (3μ.) και με θέση στην 8άδα του τελικού στα ομαδικά (3μ. Συγχρονισμένων).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος, ανήσυχος από τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομαλή προετοιμασία, αρκείται να δηλώσει: «Με τα χίλια μύρια προβλήματα που έχουμε, παλεύουμε για το καλύτερο. Πάμε στο Λονδίνο να προσπαθήσουμε γι αυτό».

 

Στη φωτο, ο Στέφανος Παπαρούνας