ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ROAD TO TOKYO/ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΠΟΤΣΗΣ

«Στο Τόκιο με πολλές ελπίδες»

  13.07.2021 15:38       550

Ήταν ένα όνειρο, που μέσα από πολύ κόπο, προσπάθεια και θυσίες, έγινε πραγματικότητα. Έπειτα από 108 συμμετοχές και 67 γκολ, ο Μάριος Καπότσης, θα βρεθεί στο Τόκιο με την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, με όνειρα και φιλοδοξίες για διάκριση.

«Για εμένα το να συμμετέχω σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν όνειρο ζωής και είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα μαζί με τους συμπαίκτες μου να πάρουμε την πρόκριση. Πραγματικά νιώθω πολύ ικανοποιημένος, που παρά τις δυσκολίες, τα καταφέραμε. Έχουμε τις δυνατότητες σαν ομάδα, να πετύχουμε κάτι καλό στο Τόκιο».

Ο Μάριος Καπότσης, θεωρεί πως «κλειδί» της επιτυχίας είναι η συγκέντρωση αλλά και το πάθος σε κάθε αγώνα: «Όπως σε κάθε διοργάνωση, θα πάμε με υψηλούς στόχους. Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα και προσπάθεια και πραγματικά πιστεύω οτι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά, αλλά για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να επιδείξουμε συγκέντρωση, προσήλωση και πάθος».

Το προφίλ του Μάριου Καπότση στην Εθνική ομάδα (στατιστικά στοιχεία Φώντα Χήτα):

Συμμετοχές: 108, Γκολ: 67

Διακρίσεις: 3ος World League 2021, 2ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών 2009, 3ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών 2011, 2ος Μεσογειακοί Αγώνες 2018

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ