ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΔΡΑΜΗΣ / ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ / ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

«Στο Τόκιο θα πάρουμε κι άλλες χαρές από την Εθνική»

  23.02.2021 12:08       177

Ο Νίκος Μπουδραμής εκπροσώπησε την ελληνική διαιτησία στο προολυμπιακό τουρνουά που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Φλεβάρη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ο Νικος Μπουδραμής διαιτήτευσε τους αγώνες Ρωσία-Ρουμανία, Ρουμανία - Γερμανία και Ρωσία - Καναδάς. Επίσης ήταν διαιτητής VAR (έχει καθιερώσει τον θεσμό η παγκόσμια Ομοσπονδία εδώ και 2 χρόνια) σε τρία άλλα παιχνίδια.

«Τα συναισθήματα σε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός όπως είναι το Προολυμπιακό είναι μοναδικά. Η ευθύνη του διαιτητή είναι πολύ μεγάλη γιατί ένα λάθος σφύριγμα μπορεί να στερήσει την πρόκριση σε μία ομάδα» υποστηρίζει.

Ο Έλληνας διαιτητής έζησε από πολύ κοντά την προσπάθεια των διεθνών να προκριθούν στην Ολυμπιάδα και καταθέτει την άποψή του για την συνολική παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Το τουρνουά ήταν δύσκολο και πολύ ποιοτικό. Η Εθνική ομάδα ήταν δεμένη μεταξύ της, με τον κάθε παίκτη να ξέρει το ρόλο του και αυτό φάνηκε μέσα από τα παιχνίδια που έδωσε. Είχε πάρα πολύ καλή ψυχολογία. Ακόμη και όταν υπήρχαν δυσκολίες ήξερε πώς να τις αντιμετωπίσει. Οι προπονητές είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά και ήταν πολύ διαβασμένοι απέναντι στις άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι στο Τόκιο θα μας χαρίσει κι άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές» καταλήγει ο Νίκος Μπουδραμής.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ