ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΜΑΛΤΑ

Στο βάθρο της Ευρώπης με χάλκινο (τελικά) μετάλλιο οι Θάνου / Ρηγάκου στο Τεχνικό Ντουέτο

  30.06.2024 21:59       647

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι διακρίσεις της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων στη Μάλτα, με ένα ακόμα μετάλλιο, το τρίτο, που αυτή τη φορά είναι χάλκινο, με “περιπετειώδη” τρόπο και θα σας εξηγήσουμε γιατί.

Οι Βασιλική Θάνου / Σοφία Ρηγάκου, στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου, εκτέλεσαν εξαιρετικά το πρόγραμμά τους με θέμα “Cruella” και βαθμολογήθηκαν με 254,8633 βαθμούς, που τις ανέβασαν αρχικά στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, με ασημένιο μετάλλιο (στην απονομή που έγινε κανονικά). Στο μεταξύ, η Γαλλία, που το Ντουέτο της (Ταπιέ / Τουλιέρ) αναδείχθηκε αρχικά 3ο, είχε υποβάλει ένσταση για τη βαθμολογία της, η οποία έγινε δεκτή, πολύ αργότερα. Της αφαιρέθηκε, έτσι, το base mark (βαθμός ποινής) που της είχε καταλογιστεί και η βαθμολογία της έγινε 263,8966 β.. Έτσι κατακτά το ασημένιο και τα κορίτσια της Ελλάδας παίρνουν το χάλκινο.

Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Ισπανίδες Αλβάρεζ - Κάλε με 272,7866 β. Οι απονομές θα γίνουν εκ νέου αύριο Δευτέρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Αύριο Δευτέρα (1/7) θα αγωνιστούν, το πρωί στις 11:00, η Ζωή Καράγγελου στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο και το απόγευμα, στις 18:00, οι Βασιλική Θάνου / Σοφία Ρηγάκου στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής